adidas ultra boost uncaged zwart grijs

Discuss everything about the Fairchild Swearingen Metroliner here.

adidas ultra boost uncaged zwart grijs

Postby xiaoxialq » Mon Oct 09, 2017 1:40 am

Image

Aangezien de populariteit van de adidas ultra boost uncaged zwart lijn voortdurend groeit, ontwikkelen de ontwerpen een andere blik op het sneaker spel. adidas laat hun nieuwe Laceless silhouet vallen, dat ook komt met een Uncaged constructie. De sneaker is gebouwd met een volledige Primeknit bovenkant en een ribbettextuur op de middenvoet. De sokachtige kraag en de bijpassende full-length Boost midsole voldoet aan het schone ontwerp. Met veel warm weer overgelaten aan stunt, wil je zeker ervoor zorgen dat je erin gaat stappen.

De adidas ultra boost uncaged rood is een van de meest gewilde modellen van de drie strepen al geruime tijd en ging met de adidas NMD op het hoofd van comfort, stijl en samenwerkingsapparaat. Als u niet een paar hebt geprobeerd en dit vóór de aanvang van het nieuwe jaar wilt controleren, dan is deze adidas Ultra Boost Uncaged "Navy" de perfecte optie om de gewilde stijl aan te passen. De adidas Ultra Boost Uncaged Navy slaagt erin om in een donkerblauw tint te werken in het ongekookte bovenste gedeelte, terwijl spikkels van zwarte Primeknit om de sokachtige enkelkraag ronddraaien om de ondersteunende hielkooi aan te passen. Uiteraard komt de Continental-rubberen zoolunit hier terug, terwijl die slanke full-length Boost-kussen een eenvoudige dosis van extreem comfort biedt.

De meeste loopschoenen gebruiken midsoles gemaakt van ethyleen-vinylacetaat (EVA) schuim. Maar de adidas ultra boost uncaged wit -serie schoenen heeft midsoles gemaakt van thermoplastisch polyurethaan, dat drie keer meer bestand is tegen temperatuurveranderingen dan EVA. Zo wordt meer energie opgeslagen in plaats van als warmte af te voeren. En de UltraSole's middelzool verpakking 20 procent meer kussenskuim dan normale Boost shoes. Niet alleen was het de meest responsieve hardloopschoenen die ik heb gebruikt, ik hou ook van zijn comfort, ventilatie en ondersteuning.

Adidas Boost kan net lijken op polystyreen verpakking, maar is veel meer dan dat. Adidas 'Boost-technologie is op NASA gecreëerd, waardoor u comfort krijgt die buiten deze wereld ligt. adidas ultra boost uncaged grijs bestaat uit veel kleine kiezelstenen van thermoplastisch polyurethaan. De TPU absorbeert de stress van je voet die op de grond raakt en gaat direct terug in zijn oorspronkelijke vorm. Adidas zegt dit stelt u in staat om minder energie te gebruiken, zodat u verder en sneller kan rennen.

http://www.kickonfire.biz/
xiaoxialq
 
Posts: 4
Joined: Mon Oct 09, 2017 1:16 am

Return to Metroliner III

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest